Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A sorozat képes leírás - Miley Cyrus.tlap.hu
részletek »

A sorozat - Miley Cyrus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mileycyrus.tlap.hu » A sorozat
Keresés
Találatok száma - 4 db
A 3. évad előzetese + videó

A 3. évad előzetese + videó

Azt beszélik Miley Cyrus a Hannah Montana sztárja elhagyja a Disney sorozatát a Hannah Montanat. A sorozat harmadik évadja hamarosan kezdődik és azt beszélik ez lesz a záró évad is egyben! Miley új lehetőségek felé néz és megpróbálja kamatoztatni sikereit. Egy biztos amit eddig elért az sem kevés, hiszen 2 évad Hannah Montana és egy mozifilm van mögötte!

Cody Linley utolsó forgatása a sorozatban

Cody Linley utolsó forgatása a sorozatban

Miley barátját alakító Cody Linley február 22-én forgat utoljára a Hannah Montana sorozat számára. Ezzel a 4. évad epizódjai lezárulnak számára. Ez az évad júliusban fog a képernyők elé kerülni. Én játszom Jake Ryant, Miley Stewart szeret-nem szeret barátját és a negyedik évadban még visszatérek egy utolsó epizódra, egy utolsó drámára, izgalomra és meglepetésre. Csak ennyit mondhatok mivel megtiltották, hogy bármit is eláruljak az epizód tartalmából, de mókás lesz, az biztos. A sorozat rajongói biztosan reagálni fognak erre az epizódra. Jake és Miley már nagyon sok ideje együtt vannak. Ez kicsit olyan lesz, mint egy végső találkozás a karakteremmel és a drámával.

Egy tuti sorozat

Egy tuti sorozat

Miley Cyrus játsza a főszerepet, Hannah Montana-t, egy tinit, aki titkos életet él, mint pop sztár. Cyrus igazi édeasapja, Billy Ray Cyrus country énekes játsza az apuka és a menedzser szerepét. Miley nemrég költözött el Tennessee-ből és most Malibu-ban hódít tehetségével.

Hannah Montana

Hannah Montana

Hannah Montana egy lányról szól, aki két különböző életet él.Az egyik olyan mint egy normális tinédzser, aki iskolába jár.A másik egy híres pop sztár.Így egyensúlyoznia kell a kettőt, és nem szabad hagynia, hogy más diákok rájöjjenek: ő Hannah Montana , mert úgy gondolja, ha rájönnének másképp kezelnék.A sorozatban Miley igazi apja Billy Ray Cyrus alakítja az apját és a menedzserét, és Jason Earles a bátyját, Jacksont.

Tuti menü