Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Élete képes leírás - Miley Cyrus.tlap.hu
részletek »

Élete - Miley Cyrus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mileycyrus.tlap.hu » Élete
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hannah/Miley életrajz

Hannah/Miley életrajz

Eredeti neve: Destiny Hope Cyrus.Miley 1992.november 23-án született. Nevét onnan kapta hogy édesapja kiskorában mindig Smiley-nak becézte a folytonos mosolygása miatt,majd ez később átalakult Miley-vá.

Karrier

Karrier

Az első szerepe 2003-ban volt, apja mellett játszott a Doki c. tv sorozatban. Még abban az évben a mozivásznon debütált a Big Fish (Nagy Hal) című filmben amiben Ruthie-t alakította. Majd Rhonda Vincent 'If Heartaches have Wings' klippjében szerepelt. Szerepelt a Colgate Country Showdown-ban, édesapjával Billy Ray Cyrus-szal. Még csak 12 éves volt, amikor először énekelt apukájával a színpadon. Aztán jött a nagy áttörés, a Hannah Montana. 2006. június 22-én élő koncertet adott, a floridai Disney World-ben, Hannah Montanaként, majd a The Cheetah Girls nevű trióval indult koncertkörútra. 2006. október 24-én megjelent a Hannah Montana soundtrack-je, ami több hétig vezette a különböző zenei listákat. 2007. június 26-án megjelent a következő lemez, mely a Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus nevet viseli. Erre az albumra Miley nyolc dalt is írt. A Disney piacra dobott Hannah Montana ruhákat, és kiegészítőket, amiknek a tervezésében Cyrus is közreműködött. Szerinte ezek nem nevetséges jelmezek lettek, hanem olyan ruhák, amiket Hannah és a barátai is szívesen hordanak. 2007. okt. 18-án indult útjára a Best of Both Worlds Tour, St. Louis, Missouriból, és 2008. jan. 9-én New Yorkban ért véget.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus 1992. november 23-án született az Egyesült Államok-beli Tennessee államban, Nashville Franklin nevű külvárosában. Szülei színészek és énekesek; édesapja: Billy Ray Cyrus, édesanyja: Leticia Tish Cyrus. Két vér szerinti testvére van (Noah Lindsey és Braison Chance) és három féltestvére (Brandi Glenn, Trace Dempsey és Christopher Cody). 2007. januárjában nevet változtatott, így most már hivatalosan is Miley Ray Cyrusnak hívják. Miley keresztanyja Dolly Parton híres countryénekes.

Sztárlexikon

Sztárlexikon

Miley Cyrus amerikai énekes-, színésznő. 2006-ban vált ismertté a Hannah Montana című sorozat főszerepével. Sikeresen elindította zenei karrierjét is. Hannah Montanaként 4 albuma jelent meg, ebből egy a sorozat filmváltozatához készült. Miley Cyrus-ként 3 albuma jelent meg eddig. 2010-ben véget ér a sorozat, Miley azonban új szerepekben látható (The Last Song) és egy lemezt is kiad, mielőtt egy ideig felhagy a zenéléssel, hogy csak a színészkedésre koncentrálhasson.

Tuti menü