Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Miley Cyrus linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Miley Cyrus képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mileycyrus.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
A 3. évad előzetese + videó

A 3. évad előzetese + videó

Azt beszélik Miley Cyrus a Hannah Montana sztárja elhagyja a Disney sorozatát a Hannah Montanat. A sorozat harmadik évadja hamarosan kezdődik és azt beszélik ez lesz a záró évad is egyben! Miley új lehetőségek felé néz és megpróbálja kamatoztatni sikereit. Egy biztos amit eddig elért az sem kevés, hiszen 2 évad Hannah Montana és egy mozifilm van mögötte!

A dal, amellyel berobbant Miley

A dal, amellyel berobbant Miley

A leányzó ugyan csupán négy éve van a pályán, de máris számtalan sikerrel büszkélkedhet. Most megmutatjuk azt a dalt, amivel elindult a vilgsiker felé. Az idén 18 éves Miley Ray Cyrus a Hannah Montana című filmsorozattal lett ismert, amivel elindult a népszerűségi lavina. Egy csapásra a tinik tízezreinek kedvence lett. A sorozat betétdalait tartalmazó CD 2006. októberében jelent meg.

A film

A film

Hannah Montana (Miley Cyrus) kétségbeesetten küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztár-életét magánéletével, ám ez - karrierje és népszerűsége csúcsán - szinte lehetetlen feladatnak tűnik. Mikor már úgy tűnik, hogy magánélete teljesen elvesztette a csatát, édesapja javaslatára hazaköltözik az ifjú sztár szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen, melyben a központban a vidámság, a nevetés és a romantika áll. Egy olyan mesés időszak következik, melyet még Hannah Montana sem tudott korábban elképzelni.

A film ismertetője

A film ismertetője

Miley Stewart, azaz Hannah Montana teljes erővel küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztár-életét a magánéletével, amit igen nehéz, mikor már karrierje és népszerűsége az egekben szárnyal. Mikor már úgy tűnik, a popsztár-élet teljesen átveszi az irányítást magánélete felett, édesapja hazahozza a tinilányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen, melyben a központban a vidámság, a nevetés és a romantika áll. Egy olyan mesés időszak következik, melyet még Hannah Montana sem tudott korábban elképzelni.

A mozifilm

A mozifilm

Hannah Montana népszerűsége egyre csak nő, és ezt nehéz összeegyeztetnie a titkos magánéletével, így a Stewart család pihenésképp elhagyja egy időre Los Angeles-t és a barátokkal együtt visszatérnek a Tennessee állambeli Crowley Corners-be, ahonnét Miley szülei származnak. Az ottani vidéki élet pedig tart számos nemvárt meglepetést.

A nagy arc

A nagy arc

Hannah Montana lett a legjobb pattanástalanító krém új reklámarca. Csakhogy az óriásplakáton plakáton Miley homlokán egy XXL pizza méretű pattanás virít! Érthető hát, hogy Miley kiakad. Vajon a végén megérti, hogy a belső értékek fontosabbak, mint a külső, vagy ezúttal a benne lakozó pop-díva kerekedik felül?

A nagy átverés

A nagy átverés

Mikor Miley meghívót kap egy menő új film premier előtti bemutatójára, biztos benne, hogy a papája elengedi - elvégre is ő egy sztár! De nagyot téved: suliban témazáró-időszak van, ezért otthon kell maradnia tanulni. Miley mégis kiszökik otthonról és elmegy megnézni a filmet Lillyvel és Oliverrel. Mikor váratlanul a papája is megjelenik a moziban, Miley rájön, hogy nem csak neki vannak titkai. Az egyedülálló Mr. Stewart egy titokzatos nővel érkezik! Ki lehet ő és mért nem hallott róla még senki? Hannah Montana biztos ki tud deríteni egyet s mást!

A nagy kerítő

A nagy kerítő

Hannah Montana rengeteg rajongói e-mailt kap és Miley Stuart imádja olvasgatni ezeket. Ám mikor egy iskolatársától kap levelet, kicsit túllő a célon. A lány szerelmi tanácsot kér: teljesen beleesett egy srácba, aki történetesen Miley egyik legjobb barátja, Oliver! A fiúra tényleg ráférne a randizás, így Miley közvetíteni kezd kettőjük között. Vajon Miley jó kerítőnő? Szerelem lesz a vége, vagy visszafelé sül el a dolog?

A nagy titok

A nagy titok

Miley Stewart első ránézésre egy teljesen hétköznapi lány. De Miley titkol valamit! Mikor leszáll az est és kigyúlnak a reflektorok, Mileyból Hannah Montana lesz, a popsztár! De a kettős élet, összehangolni az otthoni és a sulis életet a hirtelen jött hírnévvel és csilogással nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt Miley gondolta. És mit tegyen, ha az egyik barátja megszállott Hannah-rajongó lesz?! Hogyan tarthatja titokban kilétét, ha Oliver mindenhová követi, még a limuzinjába is?!

Hirdetés
A pénz illata

A pénz illata

Hannah Montana, azaz Miley Stewart egy új, málna illatú parfüm arca lesz. Csak egy gond van: egy málnásrétes-evő versenyen szerzett rossz élménynek köszönhetően Miley, ahányszor csak beleszagol az illatszerbe, rosszul lesz. Amikor Hannah drága ajándékot kap azért, mert az Eau Wow arca lett, fontos döntést kell hoznia: megjátssza, mennyire imádja a parfümöt és megtartsa az ajándékot, vagy mondja meg az igazságot és legyen becsületes?

A tinik legártalmasabb példaképe

A tinik legártalmasabb példaképe

Miley Cyrus néhány év alatt valóságos árucikk lett, tinilányok milliói rajonganak érte, sorban megjelenő albumai hetekig vezetik az eladási listákat, ruhától az édességen át mindent el lehet adni a nevével. Sőt, amellett, hogy visszaállította a popbizniszben családja renoméját, máris szépen kikövezte az utat fiatalabb testvérei számára, akik borítékolhatóan a jövő címlapsztárjai lesznek.

A zöldszemű szörny

A zöldszemű szörny

A Seaview suli minden diáklánya egyetért abban, hogy diáktársuk, Jake Ryan, a TV-színész nagyon jó pasi, Miley viszont úgy gondolja, a srác egója erősen túlméretezett. Úgyhogy amikor egy sulibulin a fiú felkéri őt táncolni, kikosarazza. Később Miley szerepet kap abban a sorozatban, amiben Jack is játszik, és rájön, hogy rosszul ítélte meg őt. De mielőtt bevallhatná, hogy meggondolta magát, Jake már Miley barátnőjével, Lillyvel jár! Miután Miley féltékenysége komoly háborúhoz vezet a barátnőjével, ráébred, hogy egyszerre veszítheti el a legjobb barátnőjét és az álompasiját! Vajon túl késő már visszaszerezni őket?

Ajánló - The Last Song

Ajánló - The Last Song

Az írónak már több regényét is megfilmesítették, melyek közül az egyik leghíresebb az Üzenet a palackban. Ebből kiindulva, valószínűleg a The Long Sond sem fog szűkölködni romantikus jelenetekből. Dióhéjban: Veronica "Ronnie" Miller (Miley Cyrus) egy 17 éves lázadó tinédzser, aki még mindig dühös az apjára a szülei három évvel ezelőtti válása miatt. Apja Steve Miller (Greg Kinnear) New York-ból Willmington-ba, Dél-Karolinába költözik. Az anya Kim (Kelly Preston) úgy dönt, hogy lánya az idén apjánál töltse a nyarat. Ronnie apja az egykori zongorista és tanár csendes életet él egy tengerparti városban (Tybee-szigetén), és részt vesz az ottani templom egy tűzvész miatt megsemmisült ólomüveg ablakának helyreállításában...

Az amerikai gyerekek a first ladyt és Miley Cyrust díjazták

Az amerikai gyerekek a first ladyt és Miley Cyrust díjazták

Újabb elismerést zsebelt be Michelle Obama amerikai fist lady, akit ezúttal a gyerekek díjaztak Kid's Choice Award elismeréssel. Barack Obama elnök neje mellett Miley Cyrus énekest és az Alkonyat vámpírfilmekből ismert Taylor Lautner színészt is jutalmazták. Előbbi a legkedveltebb színésznőnek, utóbbi a legkedveltebb színésznek járó díjjal gazdagodott. A díjazottakra 115 millió internetes szavazat érkezett. Lautner duplázott, Kristen Stewart színésznővel, az Alkonyat-filmek női főszereplőjével ugyanis ők kapták a legjobb párnak járó díjat. Michelle Obama a Big Help elnevezésű díjat érdemelte ki az amerikai fiataloktól, a first lady műholdas kapcsolás segítségével köszönte meg az elismerést, amelyet a Let's Move elnevezésű kampányáért kapott. Az amerikai elnök felesége által indított program célja, hogy sportolásra és egészségesebb étkezésre bírja a gyerekeket.

Az én sztorim

Az én sztorim

Miley Cyrus önéletrajzi könyvében őszinte, humoros, néha megható módon meséli el egy lány nagykorúvá válásának történetét a családi sztoriktól az édesapjával, Billy Rayjel való országjáráson át egészen a gonosz lányokkal való összetűzéséiig. Olvashatunk az általa megélt drámákról és szívszaggató csalódásokról, illetve arról, hogyan lehet mindezekből (viszonylag) sértetlenül kikászálódni. Ráadásul most először vall arról, milyen fontos mérföldöveket szeretne még elérni, milyen megvalósításra váró álmai vannak, illetve arról, milyen fontos dolgokat kell még megtanulnia. Miley egy csapásra vált világsztárrá, népszerű énekessé, sorozatszínésszé és lányok példaképé. Saját könyve sok érdekességgel és akár tanulsággal szolgálhat, rajongók és nem rajongók számára egyaránt.

Az utolsó dal

Az utolsó dal

Veronica Miller, becenevén Ronnie, 17 éves lázadó kamaszlány. A szülei elváltak, az apja New York City-ből Tybee szigetére költözött. Veronica az édesanyjával maradt. 3 évvel később a lány anyja úgy dönt, ideje lenne lányának egy kis időt az apjával töltenie, ezért Tybee szigetére küldi őt. Ronnie apjának élete rendkívül csendes ahhoz képest, amihez a lány szokott. Veronicának azonban sikerül előbb-utóbb ebben is meglátni az értékeket.

Baba pizsamában 29 cm-es - Jakks Pacific

Baba pizsamában 29 cm-es - Jakks Pacific

A Hannah Montana babákhoz sok apró kiegészítő jár, amiket ha rájuk adsz, akár a ruhát, vagy a nyakláncot, igazán trendik lesznek! Miley egyszerű iskoláslányként pólóval, tükörrel és hajkefével, Hannahként pedig csilli-villi ruhával, vagány farmerdzsekivel lehet a tiéd. Ragyog, akár egy igazi popsztár. Öltöztesd a babákat, variáld a kiegészítőket, popsztár, vagy egy átlagos tini, rajtad áll!

Tuti menü