Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rajongói Oldalak képes leírás - Miley Cyrus.tlap.hu
részletek »

Rajongói Oldalak - Miley Cyrus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mileycyrus.tlap.hu » Rajongói Oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Fansite - G-Portál

Fansite - G-Portál

A lap Miley Cyrus, színész - és énekesnőről, a népszerű Disney Hannah Montana sztárjáról szól. Itt mindent megtalálsz róla: életrajz, filmográfia, dalszövegeket magyarul és eredeti szöveggel. A képgalériában rengeteg kép van.

Íme a harmincadik! Bemutatkozik  egy rajongói oldal

Íme a harmincadik! Bemutatkozik egy rajongói oldal

Az oldalam Miley Cyrussal foglalkozik. Ezen az site-on folyamatosan frissülnek a hírek és menüpontok. Kvízek, játékok is vannak rajta. Ha a lap hirdetve van, akkor is 4-5 ember klikkel rá. - kezdte a pályázatát Szerki, a tulaj. Az oldal főmenüjében lélekszámláló is található és kis "Hányan vannak most az oldalon" fülecske. 2009. március 14-én nyitottam, azóta voltak szakaszok. Eleinte a film megjelenése kapcsán az én oldalam volt az egyik lenézettebb. 5-ös értékelést kapott, azóta sem változott. Aztán kisebb netprobléma miatt majdnem be kellett zárni. Ezért a korábbi rendszeres látogatók már nem is jöttek. Teljesen újra kellett indulni és bepótolni a 2 hónapos kimaradást. Szeptember óta 2000-ről 3100-ra javult a látogatottság a mai napig. Ez egy elég szép szám, bár kevés. Az oldalon lopás gátló is van, hogy ne férjenek hozzá a saját gépelésekhez. A kinézetet én magam csinálom.

Ismerd meg Mileyt

Ismerd meg Mileyt

Ez az oldi Miley Cyrussal foglalkozik, és minden infóóóót igyekszem beszerezni nektek, és remélem egyre többen lesztek majd! Igyekszem majd sokat frissíteni, és könnyűévévé tenni a dolgokat! Ha akartok, akkor írhattok az e-mailemre megjegyzéseket, amit majd később teszek fel az oldira. Érezzétek jól magatokat, és ismerjétek meg Miley Cyrust!

Ismét bemutatunk egy rajongói oldalt

Ismét bemutatunk egy rajongói oldalt

Ismét bemutatunk egy rajongói oldalt, amelynek tulajdonosai reménykednek, hogy esélyesek lehetnek a végső diadalra is. Az oldalam Miley Cyrussal foglalkozik. Ezen az site-on folyamatosan frissülnek a hírek és menüpontok. Kvízek, játékok is vannak rajta.

Miley Cyrus és Hannah Montana Rajongói lap!

Miley Cyrus és Hannah Montana Rajongói lap!

Fantasztikus oldal pletykákkal tele, hírekkel, képekkel, információkkal, életrajzzal és még sok más érdekes dologgal, érdemes bepillantani! Lassan 100 modul közül válogathatsz kedvedre és nézelődhetsz mindenfelé! :) A design 100%-ban egyedi, webszínezővel készült! Semmi tiltott tartalom, mindenféle jó dolog a rajongóknak! :)

Miley Cyrus rajongói oldal

Miley Cyrus rajongói oldal

Itt mindent megtudhatsz Mileyről és az életéről! Extra képeket találhatsz ezen az egyetlen oldalon! Miley Cyrus Franklinben, Tennesseben, Nashville külvárosában született 1992. november 23-án. Szülei színészek és énekesek (Édesapja: Billy Ray Cyrus, Édesanyja: Leticia 'Tish' Cyrus). Négy testvére van. Két lány: Noah és Brandy, továbbá két fiú testvére: Trace és Braison, és van egy féltestvére is Cody. Miley keresztmamája Dolly Parton country énekes.

Miley Cyrus videoklipek

Miley Cyrus videoklipek

Miley Cyrus Franklinben, Tennesseben, Nashville külvárosában született 1992. november 23-án. Apja Billy Ray Cyrus, híres country énekes, anyja pedig Leticia 'Tish' Cyrus. Öt testvére van. Két lány, Noah és Brandy, továbbá két fiú testvére, Trace és Braison, és van egy féltestvére is Cody. Miley igazi neve Destiny Hope, mert a szülei azt gondolták, hogy az életben sokra viszi majd. Becenevét onnan, kapta, hogy sokat mosolygott, így a Smiley szóból lett a Miley. 2008 január 29.én végleg átiratta a nevét Destiny Hope Cyrusról Miley Ray Cyrusra.

Miley Cyrus zenék

Miley Cyrus zenék

Zenehallgatás a nap 24 órájában. Internetes weblapunkon a hazai és külföldi slágerekkel szórakoztatja hallgatóit. Csak egy kattintás és máris otthonodba, munkahelyre viszi a beat és a pop- zene mestereit, a rock hőseit, valamint a legújabb slágereket és a legnagyobb dance sikereket! Reméljük, ezekkel a felvételekkel felvidítunk, egy kis örömöt viszünk hétköznapjaidba.

Miley love

Miley love

Miley love: A legjobb rajongói oldal. Ez az oldal csak Miley Cyrus-al foglalkozik! Itt mindent megtalálhatsz!Csak nézd folyamatosan,és garantálom,ez lesz a legjobb rajongói oldal! Sok képet, videót találhatsz itt Mileyről.

Hirdetés
Miley stars rajongói oldal

Miley stars rajongói oldal

2 éve folyamatosan frissülő rajongói oldal, mindig új hírekkel, képekkel, videókkal várja a látogatókat. Emellett dalszövegeket, életrajz, galéria is található az oldalon és minden, ami egy rajongói oldalon szükséges. Designcsere havonta é extrák: msn képek, hátterek, animációk!

Rajongói oldala

Rajongói oldala

Ezen az oldalon Miley Cyrusról az-az Hannah Montanaról olvashatsz és képeket is találsz majd róla érezd jól magad. Az oldalon rengeteg dalszöveget is találsz, valamint megismerkedhetsz kedvencünk különböző termékeivel.

Tuti menü